KONTROLA STRÁNEK

Získejte jistotu správného sběru osobních údajů bez hrozby sankcí dle GDPR.
Jednoduše nahrajte odkaz na vaše stránky k on-line objednávce. Zkušený právník zkontroluje vaše souhlasy se zpracováním a informace o zpracování, upozorní vás na rizika a doporučí, jak stránky zcela konkrétně upravit.
Nechte si zkontrolovat stránky odborníky na GDPR.

Online kontrola stránek

DO 5 PRACOVNÍCH DNÍ OD POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

ZKUŠENÍ PRÁVNÍCI ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘE KROUPAHELÁN

GDPR se věnujeme velmi intenzivně. O GDPR a sběru údajů na internetu jsme napsali řadu článků, odpřednášeli desítky hodin, natočili webináře, ale hlavně pomohli desítkám klientů od středních podniků až po ty největší hráče na trhu.

Stránky zkontrolujeme od A do Z

Stačí, abyste nám dali odkaz na Vaše stránky, a my už zkontrolujeme všechny Vaše formuláře, souhlasy a informace o zpracování osobních údajů.

GDPR, kterému budete rozumět

Každý vám poradí, jak podle GDPR má souhlas se zpracováním osobních údajů vypadat. My vám to ukážeme na vašich stránkách konkrétně, abyste nemuseli hledat v obecných doporučeních.

Jedna cena bez ohledu na obsah stránek

V rámci kontroly vám zkontrolujeme Vaše stránky bez ohledu na to, jak moc to bude složité.

Výsledky kontroly již do pěti pracovních dnů

Výsledek kontroly vám dodáme do 5 pracovních dnů od potvrzení objednávky.

VÝSLEDKY NAŠÍ PRÁCE

Výsledkem naší kontroly je srozumitelný protokol o kontrole a revidované texty o zpracování osobních údajů. V rámci protokolu pro vás zhodnotíme rizika a nedostatky a doporučíme vám, jak postupovat. Nebudeme vám říkat „dejte si souhlas do pořádku“, budeme vám říkat „tento konkrétní souhlas upravte dle našich instrukcí“.

Ve své praxi se dlouhodobě zaměřujeme na ochranu duševního vlastnictví, právo IT, ochranu osobních údajů a obchodování na internetu. Při poskytování právního poradenství v oblasti ochrany osobních údajů vycházíme z osobních zkušeností získaných při aplikaci zákona o ochraně osobních údajů, realizovaných GDPR auditů a znalosti nejen českého a evropského práva, ale i rozhodovací praxe českých soudů, Soudního dvora EU a Úřadu pro ochranu osobních údajů a vodítek Pracovní skupiny WP29 k GDPR.

mgr_josef_batrla.jpg

Právo duševního vlastnictví a právo informačních technologií byla Josefova doména už při studiích, kdy započal navštěvovat odborné…

mgr_ivana_jankeova.jpg

Ivana má profesní zkušenosti z oblasti soukromého práva se zaměřením na e-commerce, ochranu osobních údajů, právo duševního vlastnictví…